Blogg 2022

Så kom sommaren.

Våren har försvunnit i ett rasande tempo. Någon spark på en häst och lite småsår efter att vi försökt släppa ihop alla tre senare har vi nog "peppar, peppar" lyckats få dom att hitta sina roller i sin lilla flock. 

Det är lite på gång på gården med att byta fasaden på ladugården, sommarsalta ridbanan, gära in nytt bete osv. Det är aldrig slut på saker som behöver göras. Snickare är också ett märkligt folk, man ska vackert bara vänta och vänta och ens förväntningar slås omkull gång på gång. Vilken annan bransch kan göra på det viset? 

Vi hoppar lite mer regelbundet med hästarna (ja inte jag själv då) när vår vän Josefina kommer och coachar ryttarna. Jag har haft en vårkurs och nästa blir sommarkursen i augusti. Elever lite lagom i veckorna så här på semestern och jag försöker att må bra också vilket inte alltid är så lätt. Man har ju lite mer krämpor på äldre dagar, helt klart. 

Dino är det mest Anton som rider, även vår medryttare Ellinor har suttit upp en gång och sedan är det jag som tömkör. Tompa har faktiskt med de ryttare som känner honom varit något mer framme och inverkningsbar än när vi köpte honom för 2,5 år sedan. De som inte riktigt vågar visa pondus driver han med och gör inte mer än precis det lilla han tror är tillräckligt. Helt klart den lataste, bekvämaste hästen jag någonsin ägt under mina 40 år som hästägare. 

Hanna i stallet har varit på ett par pay and jump i vår och såklart varit felfria sån stjärna han är Rialto. Flera ryttare har varit ute och tävlat lite smått och prövat sina vingar. Det är inte det samma som att träna utan det är att träna på att tävla som behövs innan man kan prestera även där. 

Hoppas er semester blir fylld med vila och återhämtning för det har jag insett är ett måste för att orka med den svenka vintern. Årstider i all sin härlighet men som hästägare är minsann den mörka årstiden mer jobb än välbehag som hästägare. 💋

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

30.01 | 16:47

Ja då, han har en liten ryttare som idag är ägare. 🤗

...
30.01 | 02:08

Lever han fortfarande?

...
26.05 | 19:45

Jag har inte fått mail än, vet inte om det är min telefon eller om jag råkat skriva fel adress? Jag vill jättegärna ha kontakt! :) pussar henne på mulen ikväll!

...
26.05 | 15:37

Jag har mer bilder på henne som unghäst om du är nyfiken. Jag har mailat dig, hoppas vi kan ha lite kontakt. //Carina

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS