Nya Hästbloggen

Det är kallt nu

Hur har ni det i kylan? Det blev väldigt mycket vinter i hela Sverige och det är lite för kallt just nu för den som inte har ridhus. Det är vackert, rent, friskt osv men.......nä hästarna har fått gå på sparlåga här nu förra och denna veckan. Men jag tar sats.....

Hann med ett par träningar hos Catrin Henriksson, hann skotta en slinga i sommarhagen och broddarna är i men motivationen stack lite sin kos.

I mars kommer jag ha tre hästar i stallet. En elevs häst ska vara här tre månader och ingå i mitt lila team. Jag kommer rida honom, mina medryttare och så kommer han också träda in och gå någon elevlektion. Så passa på att anmäl ert intresse nu när det finns tre hästar på gården att tillgå.

Tompas hosta är nästan obefintlig nu när han får av vår andra skörd, det är såklart det torra då som han inte tål i och med det blir av annan dammkvalite än det blötare. Så jag får försöka be min bonde om blötare hösilage när vi åker nästa gång för att köpa. (har tre egna balar kvar).

Förra helgen var jag och kollade Peter Eriksson träning. Det är alltid så kul att se hur han är noggrann med ryttarna att man kan rida sin grundridning, takt, tempo, rakriktning osv precis som det ska va. Imponerad av alla i kylan!! (själv chappade jag min träning till helgen pga att det inte blivit mycket ridning här). Men jag vet också att med ridning mår man bra och kommer också att väcka upp motivationen så ska ta mig i kragen tänkte jag redan till helgen.

Jag har börjat planera för våren i alla fall. Gick ut med vårkursen på Instagram och den fylldes så när som på en plats i skrivande stund. Så får bli två vårkurser i år för såklart ska alla kunna få komma och hänga och ha en riktig hästig dag med varandra. Det är ju utomhus man kan umgås i dessa tider.

Försök och se mycket ridning på sociala medier så håller vi ångan uppe och snart är det sol, varmare och fågelkvitter. Det ser i alla fall jag fram emot.

Trevlig helg//Carina

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

30.01 | 16:47

Ja då, han har en liten ryttare som idag är ägare. 🤗

...
30.01 | 02:08

Lever han fortfarande?

...
26.05 | 19:45

Jag har inte fått mail än, vet inte om det är min telefon eller om jag råkat skriva fel adress? Jag vill jättegärna ha kontakt! :) pussar henne på mulen ikväll!

...
26.05 | 15:37

Jag har mer bilder på henne som unghäst om du är nyfiken. Jag har mailat dig, hoppas vi kan ha lite kontakt. //Carina

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS