Nya Hästbloggen

Glad Påsk

Så var påsken här, som hela tiden känts så långt bort. Det känns nu att man behöver lite ledighet (och ändå så lyckas man planera in lite av mycket så lär väl inte bli så mycket vila/återhämtning).

Jag har märkt sista halvåret att jag måste vara noggrann med återhämtning, försöker men ligger fortfarande efter. Sedan vad som är återhämtning och vad som ger energi mer än vad det går åt är ingen lätt fråga. Känner ni igen er? Tror människor över lag har en förmåga att förbruka mer energi än vad man hinner "tanka in". Ledsen

Jeffe, han har piggnat på sig allt eftersom hela tiden. Hovis kunde inte komma innan påsk men jag hoppas att vi kan sko med specialskor och extra stöd till sula/strålen. Dels för att jag blir lite orolig av att gipsbandagen ligger på lite väl länge, (hoven kan ju inte växa där inne lixom) men också att jag känner att han kanske då kan börja skrittas lite smått för hand på mjukt underlag. Han har varit lite lite svullen i bakbenen ett par dagar och kan vara att han rör sig för lite, men oxå kanske att han kört ner huvudet och stulit ett par tuggor gräs när han ska till sin sjukhage. Viskar

Lasse har fått fler akupunktur behandlingar av Lindas Hästmassage. Han har svarat bra på det och känts väldigt fin sista tiden. Han är riktigt rund och fin och kanske borde ridas något mer i veckan än de fyra han oftast går. {#smileys123.tonqueout} Vi har varit hos Catrin och tränat och det är alltid lika kul att rida med andra. Mycket roligare än att rida själv faktiskt även om man får all tid själv vid ensamträning. Men för mig är det nästan viktigast att ha kul än att "uppnå maxat" på träning. Man har väl "växt till" sig (tyvärr även på bredden) och kunnat se prestation i så mycket olika infallsvinklar.

Jag har köpt Sitshjälpströjor hos Catrin. Två storlekar som jag ska kunna låta eleverna rida med ibland för att få ändå tydligare hjälp till ev snedheter och felaktigheter vid inverkan. Gilla

Vi har haft en tävling på klubben och har en till igen om tre veckor. Det är kul men också ganska krävande ordna tävlingar. Tur man har så bra dressyrvänner och att vi hjälps åt att arrangera dessa tävlingar. Ibland kan man stöta på en och annan "stöttesten" Ler stort som gör att motivationen och ambitionen sviktar.......... Viktigast är dock att de som kommer och tävlar hos oss alltid är väldigt nöjda.

Utomhusträningen är igång Ler Det är alltid lika roligt att ta sig an ryttarna, jag har en ganska stor bredd på ryttare och hästar vilket också är enormt inspirerande i sig. Annandagen har jag 10-11 ryttare som ska träna, dock på två ställen så det blir lite "hjärnpaus" i mitten ungefär. Vi håller också på att knyta ihop anmälan till 18 maj kursen. Kan vara en plats kvar (vet säkert imorgon) om någon är intresserad?

Har ni mockat era hagar? Kom i skrivande stund på att DET måste också fortsättas med, jag har bara precis påbörjat. Gråter Så som sagt mycket ska göras i påsk och då får jag nog allt prioritera en aning så min återhämtning åtminstone får en liten syl i vädret.

Glad Påsk alla, Kram Carina

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

30.01 | 16:47

Ja då, han har en liten ryttare som idag är ägare. 🤗

...
30.01 | 02:08

Lever han fortfarande?

...
26.05 | 19:45

Jag har inte fått mail än, vet inte om det är min telefon eller om jag råkat skriva fel adress? Jag vill jättegärna ha kontakt! :) pussar henne på mulen ikväll!

...
26.05 | 15:37

Jag har mer bilder på henne som unghäst om du är nyfiken. Jag har mailat dig, hoppas vi kan ha lite kontakt. //Carina

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS