Nya Hästbloggen

Vilket väder

Oj vilket väder vi har. Det är helt underbara kvällar som man bara njuter av. Synd jag haft ont i axeln sista två veckorna. Jag trillade i källartrappen och slog antagligen i axeln i väggen. Sedan har jag haft stor begränsning i vad den tål. Det jobbiga är att jag ofta inte märker att den blir överansträngd förrän efteråt så det innebär att jag ofta får jätteont som ett brev på posten lixom. Var och röntgade den i veckan och som tur var inget brutet eller spricka utan måste bara låta bli anstränga den....... Hm, gått bra nu i veckan då Marie varit snäll och mockat åt mina men nu i helgen kände jag att jag faktiskt ville prova lite själv. Och jo ikväll kände jag när jag svampade av Jeffe att den gjorde ont i vissa lägen. Så får väl ta det lugnare igen men lite mocka får den klara av för det är rätt jobbigt låta andra behöva få dubbelt upp att sköta. 

I helgen har jag varit hemma hela tiden vilket är det bästa jag vet. Igår var jag barnvakt åt världens goaste unge och idag har jag haft tre elever. Vi har också mockat klart en hage och lastat lite sopor i släpet som Lars ska ta med till tippen på fredag. Nu längtar jag verkligen till semestern för att vara hemma och pyssla med lite av varje är det jag älskar allra mest. 

Imorgon tänkte jag skritta en runda med Lasse för det är ju inte så ansträngande för axeln. Nu börjar jag få ridabstinens när man också får se alla andra jobba och trimma. 

Jeffe har druckit lite dåligt och det oroar mig. Gav honom lite extra mash idag mitt på dagen, hoppas hoppas vattenspannen är åtminstone halv imorgon bitti. Sedan vet jag ju inte hur mycket han dricker på dagarna men vet också att han är känslig och har han fått i sig något olämpligt brukar det vara så att han dricker sämre. 

Oj vad det åskade häromkvällen. Jag, Marie och min far fick in hästarna innan det brakade lös ändå mer. Men hu vad läskigt det är att ta in hästarna när det åskar och jag vill gärna ha dom inne. Hört för många som blivit av med sina hästar pga åskan och då har dom i alla de fallen jag syftar på varit ute i hagen. Allra helst om man har el på staketet för då drar det gärna till sig blixten. 

Jag är lite sugen på att låta hästarna sova lite ute snart men när det kryper ner mot 7 grader och mindre på nätterna så tycker jag att det blir för stor temperaturskillnad mot dagen. Så än får de vänta men det hinns nog med och till Lasses förtret som inte gärna vill sova ute....... 

Ha en bra vecka och njut för nästa helg ska det vara regn visst mest hela helgen. Blinkar

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

30.01 | 16:47

Ja då, han har en liten ryttare som idag är ägare. 🤗

...
30.01 | 02:08

Lever han fortfarande?

...
26.05 | 19:45

Jag har inte fått mail än, vet inte om det är min telefon eller om jag råkat skriva fel adress? Jag vill jättegärna ha kontakt! :) pussar henne på mulen ikväll!

...
26.05 | 15:37

Jag har mer bilder på henne som unghäst om du är nyfiken. Jag har mailat dig, hoppas vi kan ha lite kontakt. //Carina

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS