Nya Hästbloggen

Blivit farmor

Så den bästa nyheten, jag har blivit farmor. Hjärta Anton och Marie fick en liten Melker den 28 oktober, på min fars 70 års dag. Känner mig så priviligerad som får vara här bland fyra generationer. Blir mycket bebis gos nu efter stallet om kvällarna kan jag lova.

Belysningen är på plats och vi kommer behålla det så här i vinter. Det är lite i två hörn som det är lite mörkare och sen vill jag ha två lysen på andra sidan så banan belyses från båda hållen. Men guld värt att kunna rida på kvällen för nu är det mörkt redan vid 17. Gråter

Hästarna mår bra och jag är så glad att vi har så bra möjligheter med fräsch stalluft, bra foder och fina hagar att erbjuda dom. Sedan att det är en sliten fasad som hänger på tre kvart i ena änden och massa annat som måste göras på gården försöker jag att acceptera att det får ta tid. Tyvärr så får padocken ta emot mycket vatten som rinner in i den från sidan och även ända borta från grannen så inom ett par veckor får vi lägga ytterligare pengar på att dika och dränera........... Det ska göras en dränering vid sidan om padocken som leder vattnet från gårdsplanen vidare i ett dike till ett annat dike. De ska då också passa på att snygga till vallen så det blir färdigt. Nästa etapp vad gäller padocken är staket och speglar som jag hoppas kan ske under 2018. Känns dock som det är andra saker som ska prioriteras först så vi får se när det blir. Men är så tacksam jag har en ridbana trots allt. {#smileys123.tonqueout}

Jeffe: Är pigg och har börjat galoppera. Han har fått en till medryttare, Edit som hälsas välkommen till vårt lilla stall. Så skönt med två medryttare i och med jag har två hästar som ska hållas igång. Jeffe ska börja gå lektion igen from söndag. (en i veckan ungefär).

Lasse: Oj vad hans päls växer ut snabbt. Han är klippt två ggr nu och det blir snart en tredje så som den växer. Han har varit lite till och från med sin lösgjordhet men det är ju så han fungerar.

Vi var på Elmia förra helgen. Det var faktiskt riktigt roligt att göra något sådant och lämna vardagsbestyren för en dag. Jag vann två biljetter av min ridklubb men jag gav bort dom då jag skulle på Patrik Kittel clinicen. Sedan blev den inställd och jag hade sådan tura att någon annan funktionär inte kunde utnyttja sina biljetter så jag fick bli vid dessa. Gilla

Köpte ett par vintervantar Roekl till mig och ett par till Marie. Sedan köpte jag en Pikeur mössa så det blev lite rimlig shopping den här gången Viskar.

Tittar ni på stora hoppet på TV? Jag tycker inte det är särskilt schysst mot papporna att stressa fram balans och mod så snabbt så dom åker i backen hit och dit. Stackars arma kroppar säger jag bara!!Helgen blir nog ganska skön, lite staket ska sättas och två elever kommer sedan blir det bebismys, ridning och något motvilligt städning på schemat. Ha en riktigt bra helg!!!

 

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

30.01 | 16:47

Ja då, han har en liten ryttare som idag är ägare. 🤗

...
30.01 | 02:08

Lever han fortfarande?

...
26.05 | 19:45

Jag har inte fått mail än, vet inte om det är min telefon eller om jag råkat skriva fel adress? Jag vill jättegärna ha kontakt! :) pussar henne på mulen ikväll!

...
26.05 | 15:37

Jag har mer bilder på henne som unghäst om du är nyfiken. Jag har mailat dig, hoppas vi kan ha lite kontakt. //Carina

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS