Nya Hästbloggen

Härliga dagar trots jobbar igen.

Jag måste säga att trots man jobbar igen så har jag haft underbara kvällar och helger. Det har varit en hel del elever hemma, kul kul. Jag skulle varit iväg haft träning men fick ställa in på ena stället för det blev åska och rejäla skurar. Jag har kunnat rida, myst, städat foderkammaren, badat en häst. Ja jag tycker att det är lätt att ta vara på tiden så länge vi har ljuset. Snart blir det dock ändring på det och då blir det lite jobbigare men ska försöka hålla motivation och glädjen uppe.

Jag har också hunnit med att träffa vänner (brukar ibland vara svårt få till tidsmässigt). Trevligt och god mat. I förgår höll jag träning för min medryttare medans jag red, gick rätt bra ändå, det blir lite som hålla lektion för sig själv med samtidigt för det man tipsar om till den andre försöker man analysera hur det blir på hästen man själv sitter på. Ler stort

Igår var jag och svärdotter ute på cykelrunda, det var skönt och lagom varmt. Efteråt tog jag en sväng med hundarna, vi hittade hallon och efter jag visat dom så glufsades det för fullt. Ler stort

Mina måndagskvällar är ju hellediga ännu eftersom terminsridningen på klubben startar först v 34. Det ska bli kul att komma igång igen med de som jag inte sett över sommaren. Nu ska jag ut i stallet och rida innan det kommer elev senare ikväll. Ha en härlig tisdagskväll!!

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

30.01 | 16:47

Ja då, han har en liten ryttare som idag är ägare. 🤗

...
30.01 | 02:08

Lever han fortfarande?

...
26.05 | 19:45

Jag har inte fått mail än, vet inte om det är min telefon eller om jag råkat skriva fel adress? Jag vill jättegärna ha kontakt! :) pussar henne på mulen ikväll!

...
26.05 | 15:37

Jag har mer bilder på henne som unghäst om du är nyfiken. Jag har mailat dig, hoppas vi kan ha lite kontakt. //Carina

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS