Nya Hästbloggen

Padockbygge

Oj nu har vi kommit igång med att gräva padock. Vi kommer lägga den där vi verkligen vill ha den, dels för närheten till stallet men också att vi inte vill offra någon hage. Det är surt där och det blir enligt konstens alla regler med dräneringar och matta osv. Allt har flytit på och så kom det i och för sig efterlängtade regnet....... Men inte just nu!!! Blött sörjigt och svårt för dumpersen att ta sig fram och frakta iväg matjord, stubbar och stenar. Ja det här blir spännande och se vad det månne bliva. Ha ha!GalenCool Jag kommer inte lägga på toppskiktet i sommar utan att vi rider på stenmjölet några månader, dels för jag inte vet exakt vad jag ska ha för toppskikt men också att då hinner banan sätta sig lite först.

Lasse har en liten galla i ena hasen så blir man lite nojjig, får se vad det blir av det. Vi försöker variera arbete och underlag och jag linimentar. I helgen var jag och Lasse och hoppade över nersågade granar i vår ena sommarhage. Både han och jag tyckte det var riktigt kul, måste bygga lite naturhinder sen i sommar som vi kan skutta över då och då. Jeffe gick träning i måndags med Ellinor och såg fin ut. Han ska också få åka med Elisabeth på Catrin träningen på fredag, jag ska ut med jobbet och kan inte vara med.  På söndag ska jag och Lasse träna för Mia därefter ska ett gäng elever träna för mig utanför Ryssby. Det händer mycket nu och på måndag börjar min semester med också en rätt intensiv vecka. Ska försöka uppdatera er på padock bygget, håll era tummar att det blir bra. Ps. Vet någon om några begagnade lyktstolpar får ni gärna tipsa mig. Ha en bra torsdag och vi får regn nu vill jag lova, antingen eller i detta land verkar det som. BlinkarFörvirradLedsenArg

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

30.01 | 16:47

Ja då, han har en liten ryttare som idag är ägare. 🤗

...
30.01 | 02:08

Lever han fortfarande?

...
26.05 | 19:45

Jag har inte fått mail än, vet inte om det är min telefon eller om jag råkat skriva fel adress? Jag vill jättegärna ha kontakt! :) pussar henne på mulen ikväll!

...
26.05 | 15:37

Jag har mer bilder på henne som unghäst om du är nyfiken. Jag har mailat dig, hoppas vi kan ha lite kontakt. //Carina

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS