Nya Hästbloggen

Var är våren?

Hur har ni det? Jag tycker just nu att jag är i stort behov av sol och värme. Man är lite trött på att behöva frysa och jag påverkas mycket av solen genom att få mer energi påfyllt. Igår var det under all kritik, hästarna fick komma in tidigare och ändå så skakade dom av kylan. Mest två som bara hade ofodrade regntäcke. Alla fyra fick dubbla täcken och massa hö för att få upp värmen igen. Gissa om dom var tacksamma {#smileys123.tonqueout} Annars tycker jag att Lasse har varit rätt fin sista tiden, han har hostat lite däremot och jag vet inte om det är för hösilaget var lite torrare men samtidigt har han aldrig innan varit så känslig för det.

Den sista träningen jag har varit på var i lördags. Mia Runesson och det fick bli självaste Prinsen som fick följa med. Han skötte sig och vi kunde göra byten i var tredje och skolorna satte han galant. Fina fina Jefferson Hjärta .

Jag har mockat klart en hage nu (av sju stycken så inser det är något som kommer ta tid) När man är klar i ena änden får man börja om i andra för vi har slarvat för mycket med det förra året. Jag har varit i Värnamo och hållt föredrag om Sitsen genom Basal Kroppskännedom. Kul besöka någon annan klubb och insåg även vad bra vi har det med riktig konf lokal osv. Roligt och träffa nya ryttare med .

Det har varit utomhusträning också i Visslaryd och i Boaryd och nu på söndag är det dags igen. Även ett par nya ryttare kommer dyka upp så det blir spännande och så hoppas jag vi får fint väder. (tur det inte var denna helgen vi hade )Vi hade också bra diskussioner om det här med utevistelse för våra hästar. Någon har redan släppt på bete och jag är nog gammalmodig för det är väldigt olikt mitt tankesätt. Förr när man sa "släppa på bete" så förknippar jag det med gott nytt frodigt gräs, inte minusgrader om nätterna som det varit nu. Spännande se hur andra gör och tänker för rätt och fel finns det ju inget facit i sånt här. Jag försöker alltid se/läsa hästarna och att mina skulle vara nöjda med att sova ute på dessa tunna vallarna och minusgrader finns som sagt inte på kartan i min hästfilosofi. Jag hoppas i alla fall att dom som gör det gör det för hästarna trivs och inte för att det blir mindre jobb eller kostar mindre. Alltid djurens bästa!!! Gilla

Man tappar som sagt lite fart när vädret inte är med oss som behöver vistas så mycket ute. Det känns inte lika kul att vara i stallet eller att ge sig ut och rida. Jag hoppas därför solen och värmen kommer snart för nu behöver jag det känns det som.

Nu kommer dom snart till oss för att avverka den skogen som är fullmogen. Därefter kommer vi anlita en grävfirma och påbörja padock bygget. Vi får se vad det blir av det. Ha ha!

Ha en bra vecka och hoppas jag uppdaterar här en anings oftare. //Carina

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

30.01 | 16:47

Ja då, han har en liten ryttare som idag är ägare. 🤗

...
30.01 | 02:08

Lever han fortfarande?

...
26.05 | 19:45

Jag har inte fått mail än, vet inte om det är min telefon eller om jag råkat skriva fel adress? Jag vill jättegärna ha kontakt! :) pussar henne på mulen ikväll!

...
26.05 | 15:37

Jag har mer bilder på henne som unghäst om du är nyfiken. Jag har mailat dig, hoppas vi kan ha lite kontakt. //Carina

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS