Nya Hästbloggen

Jag kämpar mot våren

Nu har det varit riktigt kämpigt med väderomslag som slår omkull dom bästa planeringarna med hästarna. Det har varit ungefär så att varannan vecka har jag kuskat till ridhuset och varannan försökt rida lite sporadiskt hemma i skog och på ängar. Sen igår så var padocken ridbar (grannens, ska bygga egen i år) och vilken lycka...... Det gav smak på våren, att kunna rida hemma på kvällen och tom innan det blev mörkt. {#smileys123.tonqueout} Blev ett pass med mest skritt och galopp där jag jobbade med svaga tempovariationer.

Lasse har också varit på träning för Mia Runesson i lördags, gick jättebra trots att vi haft en sämre vecka innan. Gilla Fick hjälp med bytena och hur jag ska komma åt honom och får jämnare stöd även på vänster tygel samt eftergift till höger. Det är inte så lätt det där även om man själv vet om vad som behövs men man faller lätt i villospår när man sitter själv och trimmar. Är så glad att jag nu har två tränare att rida för så det blir lite oftare.

Hemma på gården har vi lite smått börjat röja där padocken kommer att ligga så småningom. Vi har bokat avverkning av skog så snart kommer omgivningen runt gården förändras en hel del. Det är samtidigt lite skrämmande men också spännande eftersom vi har mycket höga granar här och där som gör att det är svårt för solen att komma fram och lysa på oss. {#smileys123.tonqueout}

Nu har jag också blivit bokad på årets första utomhusträning så snälla vår....kom nu, eller åtminstone håll fruset och snö borta från oss här i Småland. Om en månad ska vi också köra vår första dressyrtävling på klubben så nu har jag fullt upp med att boka funktionärer till det.

Ha en härlig start av mars och snart så kommer solen nog till oss allt oftare!!

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

30.01 | 16:47

Ja då, han har en liten ryttare som idag är ägare. 🤗

...
30.01 | 02:08

Lever han fortfarande?

...
26.05 | 19:45

Jag har inte fått mail än, vet inte om det är min telefon eller om jag råkat skriva fel adress? Jag vill jättegärna ha kontakt! :) pussar henne på mulen ikväll!

...
26.05 | 15:37

Jag har mer bilder på henne som unghäst om du är nyfiken. Jag har mailat dig, hoppas vi kan ha lite kontakt. //Carina

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS