Nya Hästbloggen

Fina hästar i helgen :)

Börjar berätta en tråkig nyhet. Fick mail innan helgen från ägaren till min sista New Forest uppfödning Chiquita. Chiquita har fått allt mer ont i sina leder och även börjat frysa på ålderns höst.  Man har därför beslutat att hon snart ska få somna in och komma till de evigt gröna ängarna. Det fick mig också att inse vad dålig jag är på att söka upp dom som jag egentligen hade velat träffa och nu bor hon i och för sig väldigt långt iväg men även andra som finns där ute hinner man aldrig med att kontakta. Varför blir det så? Livet bara tuffar på men visst jag njuter av det jag har här och är ju som väl är så hemmakär att jag aldrig skulle vilja vara någon annanstans men det gör också att man missar många kontakter eftersom jag sällan är ute och åker.

Tillbaka till rubriken, hästarna har blivit ridna i ridhuset i helgen och båda var väldigt fina. Allra mest glad för Lasse i lördags, han var så fin så jag undrar om han någonsin varit så?! Hjärta När jag travade av hade jag så mycket tryck i honom att jag tycker hans gång förbättrades dubbelt {#smileys123.tonqueout} 

Igår hade vi en kille ute som ska göra en kalkyl på padock.......usch kan bli dyrt. Jag behöver ju också en rejäl då jag tar emot elever, Marie ska kunna hoppa och sen vill jag inte att hästarna rids på för liten bana och det blir en massa svängande hela tiden. Cool Så vi får se hur det hela artar sig!!

Jag säger det igen och igen vad skönt med eget stall. Jag njuter varje gång jag sätter foten i vårt egna stall. Vi har organiserat prylar på bra sätt och då har vi ändå inte gjort hela stallet ännu. Vi ska också åka och köpa skolådor till att ha ryktsakerna på väggen i stallgången, kommer bli jättebra. Jag drömer mig lite bort också på hur det ska bli med större stallgång, möjlighet att spola med varmvatten, större sadelkammare och sen pricken över i:et ett solarium till hästarna (värmelampor) . Att drömma en tid är också livskvaliteé och jag är inte den som måste ha allt på en gång, jag kan vänta och det blir också riktigt roligt med att få lite nytt pö om pö.

Igår red jag på ett fält. Lasse var pigg som bara den där i vintervinden och ikväll blir det ridhuset. Det flyter på lite grand men våren är sååååå välkommen snart.

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

30.01 | 16:47

Ja då, han har en liten ryttare som idag är ägare. 🤗

...
30.01 | 02:08

Lever han fortfarande?

...
26.05 | 19:45

Jag har inte fått mail än, vet inte om det är min telefon eller om jag råkat skriva fel adress? Jag vill jättegärna ha kontakt! :) pussar henne på mulen ikväll!

...
26.05 | 15:37

Jag har mer bilder på henne som unghäst om du är nyfiken. Jag har mailat dig, hoppas vi kan ha lite kontakt. //Carina

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS