Nya Hästbloggen

Suck på ridvädret

Åh hatar att inte ha tillgång till en ridbar padock. Förra veckan blev det oxå ridhuset någon vända eftersom jag skulle träna för Mia Runesson i lördags. Stress och extra tid tar det. Träningen gick super och Mia är fenomenal på att hjälpa mig att inte falla i fallgroparna med Lasses svagheter. Jag red en hel del galopp arbete eftersom han har lättast där, vi red oxå förvänd galopp, skolor och byten. Svett Lasse och nöjd matte åkte hem. Att träna 9 är inte fel, helgen kändes förhållandevis lång och fanns tid för avkoppling och långpromenad med hundarna, matlagning mm. 

Sen kom en ny vecka....... Än har det bara blivit skritt arbete på vägen med hästarna. Visst är det nyttigt men nästa träning för Catrin och Mia är om 2,5 vecka så vi vill komma igång ändå mer nu ju. 

Lars hämtade nio balar hösilage i fredags, skönt ha hemma. Han fick dock punktering på traktorn så nu väntar det däck byte och tycker ni det är dyrt till personbil så kan jag säga att traktordäck kostar en del. 

Något positivt är att det ljusnar, både morgon och em märks på en hel timmes skillnad nu. Ju mer man tänker på vår,  sommar,  grönbete,  slippa så mycket kläder osv ju ivrigare känner man inför det. 

Alla elever har kommit igång nu med sina hästar och det är så skönt att se alla mår bra. 

Dax sova klockan har passerat midnatt. Natti önskar er en trevlig lillelördag 👍✊💪

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

30.01 | 16:47

Ja då, han har en liten ryttare som idag är ägare. 🤗

...
30.01 | 02:08

Lever han fortfarande?

...
26.05 | 19:45

Jag har inte fått mail än, vet inte om det är min telefon eller om jag råkat skriva fel adress? Jag vill jättegärna ha kontakt! :) pussar henne på mulen ikväll!

...
26.05 | 15:37

Jag har mer bilder på henne som unghäst om du är nyfiken. Jag har mailat dig, hoppas vi kan ha lite kontakt. //Carina

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS