Nya Hästbloggen

Lång vinterdvala

I år har hästarna haft extra lång vintervila och då menar jag inte helt avstälda utan mer fått gå på halvfart. Vet inte varför det blev så länge innan jul den här gången brukar annars bara vara två veckor innan jag behöver den där tiden till att hinna förbereda för julen. Men även om det ibland blivit några dagar mellan ridturerna så är det lika befriande och energigivande varje gång. Ler stort Jag förstår verkligen inte var jag skulle kunna hitta den känslan om jag inte hade hästarna. Sedan blir jag lätt lite slapp med att hålla ordning när jag inte rider, stallet blir lixom ett "måste" och man känner att tiden inte finns. Jag fick i alla fall lite städat i stallet och sadelkammaren innan jul, skulle även tagit foderdelen och där jag har mina extratäcken men den som spar han har.

Hästarna mår bra och är runda och fina men också väldigt lurviga. Lasse måste klippas nu när passen blir hårdare. På torsdag kommer vet och vaccinerar och kollar över deras tänder. Känns skönt att få det gjort inför att vi är på G igen. Marie och Anton har varit hemma i Norrland över julen och jag har haft hand om alla fyra hästarna snart i en vecka. Det är inte så jobbigt att sköta om ett par hästar till men oj, nu saknar jag en sovmorgon......... Jag tänker ofta att jag ska lägga mig igen efter jag släppt ut men då är man ju pigg {#smileys123.tonqueout}. Hästarna har varit snälla i alla fall, ingen har rymt och dom har uppfört sig väl när jag lett dom in och ut till hage och stall. Idag hade Skrållan bajsat i sin krubba vilket är ju sådär kul att upptäcka på morgonen innan man ska och jobba. Jag är så tacksam att jag själv har medryttare så efter Anna som varit nu ett tag åkte till Thailand så har Ellinor börjat komma två dar i veckan. Guld värt!!!

Jag längtar till nästa ridpass och hoppas att vi får ett ridbart väder nu hela tiden för åka till ridhuset har blivit för stort projekt för mig på äldre dar. Ha ha!

Lite uppehåll med elever nu ett tag till, drar igång v 4 med privatträning och v 2 med ridskolans elever. Sen så fort våren kommer drar även utomhusträningarna igång så vi ser fram emot ett spännande träningsår 2017. Vill du vara med så kontakta mig för överenskommelse om träning. Ha det gott och GOTT NYTT ÅR om vi inte hörs innan.

Kram Carina

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

30.01 | 16:47

Ja då, han har en liten ryttare som idag är ägare. 🤗

...
30.01 | 02:08

Lever han fortfarande?

...
26.05 | 19:45

Jag har inte fått mail än, vet inte om det är min telefon eller om jag råkat skriva fel adress? Jag vill jättegärna ha kontakt! :) pussar henne på mulen ikväll!

...
26.05 | 15:37

Jag har mer bilder på henne som unghäst om du är nyfiken. Jag har mailat dig, hoppas vi kan ha lite kontakt. //Carina

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS