Nya Hästbloggen

Vann biljetter

Vet inte om jag berättat att jag vann biljetter till Stockholm Horse Show? Skickade in till en tävling med tron att jag vinner ju inte ändå eftersom jag också var uppbokad på annat. Och så JIPPI vinner jag, eller?? {#smileys123.tonqueout} Som tur var så kunde min svärdotter som också rider åka ihop med min son som har ridit förrut. Så glad för deras skull som fick uppleva det här istället för mig. Det var heldagsbiljetter till tre föreställningar och jag behöver inte säga det var trötta ungdomar som kom hem på natten. Vinkar Själv var jag med tre vänninor i Helsingborg och lyssnade på Carola Häggqvists julshow och med alldeles för mycket shopping hela dagen. Två julklappar blev det med men annars massa till mig själv. Viskar Trevlig dag med goa vänner. Hjärta  

Jag är fortfarande stressad och inser att i år kom det en hel månad innan jul, den där tiden när jag behöver varva ner med hästarna för att hinna njuta av julförberedelser osv.

Mina måndagselever har bara två måndagar kvar på höstterminen och det är dags för mig att skriva ryttarnas utvärderingar. Något jag har gjort i många år som man numera också rekomendera på tränarkurser/utbildningar. Förstår inte varför man varit så sen med att komma på att så även i ridningen behövs målsättning och utvärdering. Gilla 

Hästarna mår annars bra, lurviga och myser om dagarna och i sina boxar. Vi har nog bra kvalitet på hösilaget i år för jisses vad Jeffe bajsar Ler stortGalen hoppas verligen hans mage får hålla sig kry den här vintern. Jag har också nyss bytt till Kraffts Senior foder för gubbarna är ändå 18 och 14 år nu. Vad ger ni era hästar tros? Mina får musli från Saracen, Kraft Senior, Betfor och på vintern Lucernhack från Kraft. Tre ggr i veckan får dom också Masch, Kraft Sensitive för sina magar. Tillskott jag ger är B-vitaminer, elektrolyter, flytande örter och Glukosamin. Vår och höst får dom också lite extra mineraler tec Chevinal.  Jan dricker bra också så får nog börja sätta in extra spann i boxen till natten för verkar gå åt mer än innan vilket jag är glad för. Nu köpte Marie också stallbandage åt mig inför nästa omgång med snö och broddat. Jag tillhör dom som väljer att ha broddat dygnet om för att förhindra att hästarna halkar, sträcker sig i hagen. Finns alltid en risk med att dom kan få broddtramp men på alla år har jag råkat ut för det endast en handfull gånger.

Så med den egna ridlusten lite i skymundan hoppas jag att den snart kommer tillbaka eftersom jag mår bra av att rida egentligen. Det är så lätt att man prioriterar fel och att det som normalt ger energi plötsligt blir en börda....Så simma lugnt alla, det blir ju jul ändå Blinkar Men det vet vi ju men vi vill ju gärna ha den på vårt sätt, eller hur?!

 

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

30.01 | 16:47

Ja då, han har en liten ryttare som idag är ägare. 🤗

...
30.01 | 02:08

Lever han fortfarande?

...
26.05 | 19:45

Jag har inte fått mail än, vet inte om det är min telefon eller om jag råkat skriva fel adress? Jag vill jättegärna ha kontakt! :) pussar henne på mulen ikväll!

...
26.05 | 15:37

Jag har mer bilder på henne som unghäst om du är nyfiken. Jag har mailat dig, hoppas vi kan ha lite kontakt. //Carina

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS