Nya Hästbloggen

Kurs och förväntningar

i torsdags var jag på fortutbildning dressyr. Skönt att förbundet la en i Ljungby så slapp jag köra så långt. Det var Hanchen Ressle som höll i den, en underbart ödmjuk enkel kvinna. Det var en bra dag och en av oss i gruppen hade med sig sin häst, en nioårig korsning Pinto Halvblod. Vilken fin häst 😍. 

Efter kursen hade jag två timmar till jag skulle tillbaka och hålla lektion för mina ridskoleelever, så heldag med hästar "me like". 

Det har blivit fruset och hårt i marken vilket gör det lite svårt att rida på bästa sätt. Försöker rida på skogsvägar som har lite snö i mitten och i vår sommarhage. Det innebär att det blivit att rida i mörker med ficklampa, vilket inte är någon större hit när man blivit bekväm, feg och kräsen på äldre dar. Hästarna ska hållas igång så bara ta tjuren vid hornen. Jag rider själv fem dar i veckan och så har jag medryttare tre dar. Det innebär att hästarna går så som jag känner dom behöver röra på sig vilket känns bra ändå. 

Jag är förväntansfull inombords, dels att advent är här om två veckor. Så mysigt med ljusstakar och stjärnor i våra fönster. Sen längtar jag oxå till jul och att få vara lite ledig 😍 En ytterligare sak som är spännande är att köket kommer på tisdag, nåväl i kartonger men ändå 👍. Ska bli spännande oxå på måndag när mattläggaren varit här för då får vi se om mitt hastiga val blev bra 🙈 

Tänk att man haft egna hästar i ungefär 36 år och hur som helst så vaknar jag varje morgon med en längtan att gå till stallet. Min enda sovmorgon idag och vaken sedan sju för att fundera på var jag ska rida idag, spåna i boxarna och leta efter fler vintertäcken. Det fattas ett par som nog ligger nerpackade i en säck någonstans 🙈. 

Ha en skön helg o njut av livet, det är för kort för att vara missnöjd eller att leta fel. Är glad och tacksam till det jag har 💜

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

30.01 | 16:47

Ja då, han har en liten ryttare som idag är ägare. 🤗

...
30.01 | 02:08

Lever han fortfarande?

...
26.05 | 19:45

Jag har inte fått mail än, vet inte om det är min telefon eller om jag råkat skriva fel adress? Jag vill jättegärna ha kontakt! :) pussar henne på mulen ikväll!

...
26.05 | 15:37

Jag har mer bilder på henne som unghäst om du är nyfiken. Jag har mailat dig, hoppas vi kan ha lite kontakt. //Carina

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS