Nya Hästbloggen

Späckad vecka

Lite roligt det här inlägget som kommer då efter att jag har lyft hur viktigt det är med balans. Men ibland går det inte riktigt styra över att saker hopar sig. Vi har nationella dressyrtävlingar till helgen och jag som tävlingsledare har mycket att stå i, kanske inte så mycket fysisk kraft men att hålla i alla trådarna och få det att flyta på. Igår var jag på klubben och hjälpte städlaget med en pytteliten hjälpande hand för sen skulle jag gå genom ljudanläggningen med speakern och gå genom vissa saker att tänka på för min inhoppande tävlingsledare på lördag. På torsdag ska vi spåna boxar på kvällen. Jag kommer vara på klubben fem dagar den här veckan, mer eller mindre beroende på vad min insats är.

Sen ska jag ju då till Strömsholm, på clinic med Carl Hester. Vi åker på fredag em och kommer hem lördag kväll. Det ska bli jätteroligt men givetvis också väldigt splittrat med att lämna mina kamrater hemma med första dagens tävlingsdag. Nu är vi ett upparbetat team så det kommer säkert gå jättebra. Vi är fem tjejer som drar då uppåt landet på fredag. Första stoppet blir Charlies i Jönköping då vi också kommer käka lite mat. Sen vidare till vandrarhemmet på Strömsholm. Jag har aldrig varit där så det blir ett ypperligt tillfälle att få se detta hästmecka.

Hästarna har njutit i hagen dessa fina soliga höstdagar. Jeffe han njöt lite väl bra igår med att rulla sig i lerdammet och var helt svart/grå när jag tog in honom. Åh blev såklart inte lätt få honom ren, kändes som allt damm hamnade på mig istället. Så blev till att rida på en halvskitig häst, kan ju inte duscha honom nu heller när det är dåligt med vatten i brunnen. Det var några tjejer som hoppade i padocken så tänkte skoja lite och ropa hoppning o så styrde jag på två små hinder. Kom helt fel först så blev ett sånt där luftsprång där det kändes som jag skulle flyga av. Tur man har en snäll häst som inte drog iväg efter hindret (räcker att han gör det innan hindret kanske). Kom en gång till och gick då lite bättre. Men att hoppa en gång i halvåret i dressyrsadel är såklart ingen hit!!

Dom håller på få Rialtos box på logen klart snart. Skulle gissa den blir klar idag, onsdag faktiskt. Marie behöver le hem honom senast imorgon så vi vet att allt är lugnt innan vi drar till Strömsholm. Anton är hemma och får hålla ställningarna dock, men om Marie ska kunna slappna av så behöver vi få infakto att han accepterar stå där lite vid sidan om. Vi har gjort ett galler in till den andra stalldelen så han ser att han inte är ensam. Det blir ändå mäktigt för nu när vi höjt hela stalldelens innertak så får man en känsla över hur det kommer vara när stallet blir färdigt. Finns så mycket som man kan se fram emot i vardagen och allt måste inte ske på direkten.

Så fast den här veckan innehåller mycket kul saker så längtar jag till den är över. Jag behöver mycket tid med att känna att jag får vara hemma, så i framtiden kommer jag se till att det blir mer av den varan. För hur var det nu.....gäller hitta sin aldeles egna balans i tillvaron.

Kram och trevlig lillördag!

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

30.01 | 16:47

Ja då, han har en liten ryttare som idag är ägare. 🤗

...
30.01 | 02:08

Lever han fortfarande?

...
26.05 | 19:45

Jag har inte fått mail än, vet inte om det är min telefon eller om jag råkat skriva fel adress? Jag vill jättegärna ha kontakt! :) pussar henne på mulen ikväll!

...
26.05 | 15:37

Jag har mer bilder på henne som unghäst om du är nyfiken. Jag har mailat dig, hoppas vi kan ha lite kontakt. //Carina

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS