Nya Hästbloggen

Magen krabbar

Det har känts lite down med ridningen 😞 magen är ur funktion. Har ju en känslig mage numera och trots jag kör mest laktos fritt får den sina bakslag. Gör att det mest blivit skritt och jobb i lina. Glad jag har hjälp av min medryttare Anna så åtminstone Lasse fått en genomkörare i veckan. 

Idag tänkte jag upp och rida en nu på morgonen, magen har donat med sitt vid sju idag så har jag tur är den lugn nu ett litet tag. Älglopporna är hemska så får bli ridning i padocken. Även i hagarna är dom jäkla älglopporna så stackars hästar. 

Imorgon ska jag till min kompis på Grönskogs gård på clinic för Kristian Von Krusenstierna. Hade inte tänkt att åka först eftersom vi har så mycket att göra på gården men lät mig övertalas 😀 Vilket såklart inte gör ont, alltid kul med input. Har lyssnat på Kristian förrut och som det ju alltid är gillar man vissa bitar och sållar bort andra 👍 

Nä det var min sovmorgon idag men tror jag tar vara på dagen och stiger upp nu. Ha en toppendag så berättar jag mer om clinicen sen 🐎🐎🐎🐎

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

30.01 | 16:47

Ja då, han har en liten ryttare som idag är ägare. 🤗

...
30.01 | 02:08

Lever han fortfarande?

...
26.05 | 19:45

Jag har inte fått mail än, vet inte om det är min telefon eller om jag råkat skriva fel adress? Jag vill jättegärna ha kontakt! :) pussar henne på mulen ikväll!

...
26.05 | 15:37

Jag har mer bilder på henne som unghäst om du är nyfiken. Jag har mailat dig, hoppas vi kan ha lite kontakt. //Carina

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS