Nya Hästbloggen

Ny månad ny häst

September har snart kommit halvvägs och bjudit oss på underbart väder. Då är hösten nästan lika fin som våren om det bara inte varit för mörkare kvällar och alla älglopporna 😞

Min svärdotter har gått och köpt en ny häst. Hon kunde visst inte vänta tills stallet blir klart 😉 men så hade det ju inte blivit just denna hästen heller om hon väntat. En elva årig valack som heter Rialto Mail efter Cardento  som gått 130. Riktigt fin och supertrevlig i sättet, hoppas han uppfyller det som Marie söker. Nu står han hos en granne i byn en km iväg. Nära men ändå inte hemma 😞 

Vi har därför börjat röja resterande del av ladan för att kunna höja taket även där och göra en provisorisk box. Det är ändå litemeck med att gjuta och tegla så bättre göra den riktiga boxen nästa år då vi fått sommar igen .  

Lasse var på sista träningen lite ojämn isteglängden vänster bak mot slutet när han var trött. Jag har haft ut Camilla på Mivida Motus som behandlat honom. Red igår i padock men han var finurlig och lägga tungan över bettet 😈 Sen efter jag flyttat upp bettet så gick han fint. Jeffe har fått bada vilket var behövligt, Lasse är klippt en gång än så länge. 

I fredags var det träning igen och Jeffe fick hänga med. Red skolor som satt åt båda hållen och sen byten på m linjen i sax slutor. Det har vi inte gjort innan och var inte så enkelt precis. Sedan var det dags för byten i vart fjärde och efter några linjer började Jeffe stressa. Catrin ville jag skulle fortsätta byta och även på kortsidan........ 😰 Gissa vem som höll på flyga av någon gång 😱🐎💨👆kändes väl inte super att han blev så stressad eftersom det är det som tagit mig några år att jobba bort 🙈 Men vi får se effekten av det på nästa pass. I helgen har han fått vila och bara strosa runt. 

Om tre veckor har vi nationella dressyrtävlingar på klubben. Fattas ett par funktionärer men det ska nog lösa sig. Känns sådär att jag som tävlingsledare inte kan vara med på lördagen. Samtidigt som jag ser fram emot clinicen med Carl Hester i Strömsholm. Jag har dock fixat fram en annan på klubben som får vara tävlingsledare på lördagen så är jag på söndagen. 👍 

Dax släcka lampan, imorgon ska Ellinor ta lektion på Jeffe, Gullan ska till veterinären och sen är det elever som ska tränas i fem timmar på klubben. 

Sov Gott 😴 

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

30.01 | 16:47

Ja då, han har en liten ryttare som idag är ägare. 🤗

...
30.01 | 02:08

Lever han fortfarande?

...
26.05 | 19:45

Jag har inte fått mail än, vet inte om det är min telefon eller om jag råkat skriva fel adress? Jag vill jättegärna ha kontakt! :) pussar henne på mulen ikväll!

...
26.05 | 15:37

Jag har mer bilder på henne som unghäst om du är nyfiken. Jag har mailat dig, hoppas vi kan ha lite kontakt. //Carina

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS