Nya Hästbloggen

Falsterbo

Nu har det nästan gått en månad och jag har en vecka kvar av mina fem veckor semester Jag har jobbat en del ändå med mitt egna företag och många flitiga elever har haft full motivation till att vilja utveckla sig och sin häst. Kul att även några nya elever dykt upp både med egna hästar och varit och tränat på mina killar. 

Jag har varit hos min ena tränare ochfått mig en genomkörare. Det är flera år sedan jag unnade mig själv att åka iväg hemifrån och träna. Det var så kul, bara jag och Sir Lancelot ute på äventyr. Catrin har oxå en underbar anläggning och att rida utomhus på ett suveränt underlag och med vacker musik i bakgrunden var ju så man fick gåshud. 

Nu är vi på väg hem från FalsterboHorseshow och trots lite regnskurar är man som alltid lika nöjd med vistelsen där. Anton och Marie kom ner och campade med oss fre-sön vilket varit mysigt. I fredags mötte vi upp med Sarah och var ute och käkade,  trevligt träffas när vi var söderöver 💕.Igår grillade vi vid tältet och hade tur med att regnet kom först till natten. Tältet är med två sovrum och håller regnet ute så bara mysigt att ligga i en varm sovsäck och höra regnet utanför. Jo vet... inte alla som fixar tälta men det är mysigt till vardagens kontraster. Shoppingen har varit lyckad med bra köp med kvalité och bra saker. Blev nya ridstövlar, fyndat Pikéur tröja och ridbyxor,  köpt Roekl handskar,  Falsterbo tröja, PS tyglar,  Sprenger sporrar, liniment, stövelväska, strykkappor, boots, hästgodis och säkert något mer jag glömt just nu. Känslan när man sett massa fina hästar och är nöjd med alla inköp är inte så fel precis. 

Intrycket från ridningen i Falsterbo,  imponerad av hur högt dom hoppade när vi kollade in hoppningen i fredags. Herre  gud hinderstöden räckte knappt till. Någon ryttare på dressyren, nämner ej vem visade på otroliga problem med sina tävlingsnerver vilket oxå sambon antydde till en jag känner i häst branchen. Så ni mina elever som just kämpar med detta kan å andra sidan se att det förekommer på elit nivå men så synd man inte lyckas ta itu med det för såklart begränsas ju framgångarna på tävling oerhört. Som vanligt imponerad av hästarnas otroliga kapacitet, vilken takt, schwung och kraft. Patrik Kittel höll clinic igår och som vanligt så hedrande få höra hans ödmjuka filosofi till hästarna och dressyren. Önskar mina elever får ta del av någon clinic med honom någon gång, just att inte tro allt måste eller är perfekt på resans gång, att hästarna och ryttarna får och gör fel men att kunna rida vidare, göra om försöka bli bättre. Kloka ord som att "tänk istället hur det ska vara om en månad eller om tre år". Många ryttare har tyvärr dålig tålamod och tror hästarna ska lyckas med en gång eller i alla lägen. Patrik red oxå en härlig sju åring som han vann med idag, Evander. Syntes att den kommer "biffa" till sig mer men jäklar vilket steg, tog långsidan på några kliv i traven 😂

Nu så ska jag njuta min sista semester vecka med att rida, unna mig fixa naglarna, städa och dona hemmet lite och veckanavslutas med ett gäng elever. 💗 

Ha en bra vecka alla och unna er lite egentid och sök inspiration som för er framåt och ger livskvalité. 

Kram 

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

30.01 | 16:47

Ja då, han har en liten ryttare som idag är ägare. 🤗

...
30.01 | 02:08

Lever han fortfarande?

...
26.05 | 19:45

Jag har inte fått mail än, vet inte om det är min telefon eller om jag råkat skriva fel adress? Jag vill jättegärna ha kontakt! :) pussar henne på mulen ikväll!

...
26.05 | 15:37

Jag har mer bilder på henne som unghäst om du är nyfiken. Jag har mailat dig, hoppas vi kan ha lite kontakt. //Carina

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS