Nya Hästbloggen

Semester

Så äntligen kom semestern. Jag behövde det nu, kunna få pyssla hemma på gården, känna frihet att inte behöva passa tider. Det enda jag behöver passa tid till är dom dagar jag bokat in elever. Hästarna är mjuka och fina att rida, tid över att putsa lädret och efter midsommar tänkte jag börja måla ladan utvändigt. 

Jag tränade för Mia med Lasse i lördags, han var duktig och jag fick honom fint mellan hjälperna. Det är så himla kul att träna att jag önskar jag hade någon att träna för lite oftare. Nu håller vi på att boka Catrin till hösten och med Mia har jag förhoppningsvis träning två ggr i månaden i alla fall. 

Hästarna har fått byta hage i helgen och sovit ute några nätter. Marie ska tävla på lördag så dom får sova inne nu fyra nätter. 

Stallet ska skura, får se om jag hinner innan midsommar, vi ska ju ha fest hos oss så kanske får tvätta både hästar och stall efter midsommaristället. 😀 

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

30.01 | 16:47

Ja då, han har en liten ryttare som idag är ägare. 🤗

...
30.01 | 02:08

Lever han fortfarande?

...
26.05 | 19:45

Jag har inte fått mail än, vet inte om det är min telefon eller om jag råkat skriva fel adress? Jag vill jättegärna ha kontakt! :) pussar henne på mulen ikväll!

...
26.05 | 15:37

Jag har mer bilder på henne som unghäst om du är nyfiken. Jag har mailat dig, hoppas vi kan ha lite kontakt. //Carina

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS