Nya Hästbloggen

Check v

Vi har haft sadelmakare Ingrid Johansson ute förra veckan. Sadlarna skulle kollas och att dom ligger som dom ska på hästarna. Min ena sadel och Maries behövde justeras lite för bästa comforten för hästarnas ryggar. Så idag kommer Ingrid och hämtar dom och lämnar dom färdiga och fina ikväll. Det kallar jag service det Ler.

Jag har beställt ett goldenwingbett samt en ny remontgrimma till Lasse. Dom är lite bortskämda grabbarna grus.......

I förgår hade vi sedan Camilla hos oss från Mivida Motus. Hon gick genom hästarna och hittade lite spända muskelfästen som behövdes behandlas. Ska bli spännande se om jag märker någon skillnad på Lasse stelpinne. CoolIgår blev det därför bara en stilla tur i skogen mest skritt och lite trav. Ikväll hoppas jag kunna rida genom Lasse lite bättre för på fredag kommer Catrin och drillar oss.

Vi, mest ungdomarna målar och målar nu stora rummet i huset. Jag tror att det blir färdigt nu i veckan och till helgen kan vi ge oss på att slipa golven. Hu, blir nog ingen enkel match på gamla golv men vi ska ge det ett försök.

I måndags var det sista träningen för inomhussäsongen för dom som tränar ojämna veckor. Oj vad terminen har gått snabbt, utvärderingarna är skrivna. Utomhusträningarna är i full gång och jag har träningar ganska intensivt vissa dagar. Väljer att försöka synka eleverna till samma dag/helg för att sedan kunna vara behjälplig med renoveringen på gården. Jag längtar så tills vi ska fortsätta med stallet men det lär dröja ett tag till då vi behöver ge oss på köket snart. Det är utrivet och el dragen men sen blir det att börja bygga upp köket från scratch.

Skönt för hästarna nu med det fina vädret och bremsarna har ju inte kommit ännu. Däremot knotten men det verkar som det funkar utan insektstäckena då knotten är mest intensiva när våra kommit in. Vi kommer också börja låta hästarana sova ute snart, de ska bara vänja sig lite vid knott och gräset lite till.

Ha en skön onsdag och njut av sommarvärmen för man vet aldrig hur länge den varar i vårt avlånga land.

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

30.01 | 16:47

Ja då, han har en liten ryttare som idag är ägare. 🤗

...
30.01 | 02:08

Lever han fortfarande?

...
26.05 | 19:45

Jag har inte fått mail än, vet inte om det är min telefon eller om jag råkat skriva fel adress? Jag vill jättegärna ha kontakt! :) pussar henne på mulen ikväll!

...
26.05 | 15:37

Jag har mer bilder på henne som unghäst om du är nyfiken. Jag har mailat dig, hoppas vi kan ha lite kontakt. //Carina

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS