Nya Hästbloggen

Sjuk

Usch så drabbades även jag som så många andra. Tror dock inte jag hade influensan. Jag frös hela natten efter förra måndagens fem timmar i ridhuset, frös så jag knappt sov en blund på natten. Dagen efter svettades jag och kände mig helt igentäppt i huvudet och halsen. Så blev en soffliggar vecka (jo men hästarna fick ju såklart mat och mockning) och en massa ordspel på mobilen. Var också helt energilös så efter jag varit och mockat blev det att hem och sova/vila en stund.

Är nu bättre men fortfarande huvudvärk och lite ont i halsen. Trots att jag igår var helt slut efter första arbetsdagen så fick jag ny kraft när jag kom ut till stallet. Blev en skogsrunda på Jeffe, mest skritt men en del trav också. Lite småspänd (jag) att vi skulle halka i skogen men det gick fint, med broddar såklart. Jeffe var pigg och med spetsade öron så travade han så nätt på skogsvägen.

Jeffe är ju en skimmel och som dom flesta sådana ganska känslig för skav osv. Så sett på hans päls nu inför fällning att han får skav av täcket på kroppen (trots inte samma dagtid som natten). Ska till helgen ta fram andra täcke som han inte alls haft denna vintern och se om dom ligger an lite annorlunda så inte skaven fortsätter.

I måndags på dressyrträningen så jobbade eleverna mycket i åttvolter, det är otroligt lösgjörande och att få till omställningarna samt kunna analyser att få båda varven så lika som möjligt. Någon fick även leka med åttorna genom att rida förvänd galopp. Vi red lite skolor, öka och minska en volt och alla hästarna var otroligt fina och framför allt självbäriga. Det är något alla ju eftersträvar men vägen dit är ibland lång och lite krokig.

I söndags var det dressyrtävling på klubben. Många fina hästar som red inne medans snön vräkte ner ute...... Snälla vår kom NU!!!!

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

30.01 | 16:47

Ja då, han har en liten ryttare som idag är ägare. 🤗

...
30.01 | 02:08

Lever han fortfarande?

...
26.05 | 19:45

Jag har inte fått mail än, vet inte om det är min telefon eller om jag råkat skriva fel adress? Jag vill jättegärna ha kontakt! :) pussar henne på mulen ikväll!

...
26.05 | 15:37

Jag har mer bilder på henne som unghäst om du är nyfiken. Jag har mailat dig, hoppas vi kan ha lite kontakt. //Carina

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS