Nya Hästbloggen

Häst nr 2

Oj så fina hästar jag har <3. Jeffe fick åka med till ridhuset i onsdags och skötte sig som den prins han är. Han fick också jobba lite med övergångar för att vinkla under sig bak och komma upp lite i framdelen. Vi red öppnor, slutor med övergångar. Fattningar ur öppna osv. Något byte på rak linje och även efterföljande på en linje utan att "gubben" taggade runt. He he. Sedan hem och njuta av lite kväll då svärdottern hade gjort allt till mina hästar.

Torsdag var meningen Lasse skulle få följa med till ridskolan och få gå med på en lektion. Men så startar inte bilen (som släpet är kopplat efter sedan igår). Jag bestämde att inte stressa med att koppla om och krabba då jag också inte har så mycket tid för att hinna åka upp till ridskolan efter jag slutat jobba. Så tyvärr......blev en oplanerad vilodag. Och dessvärre imorgon också då jag jobbar hela dagen och veckohandlar på vägen hem så lär klockan blivit kvällen.

 

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

30.01 | 16:47

Ja då, han har en liten ryttare som idag är ägare. 🤗

...
30.01 | 02:08

Lever han fortfarande?

...
26.05 | 19:45

Jag har inte fått mail än, vet inte om det är min telefon eller om jag råkat skriva fel adress? Jag vill jättegärna ha kontakt! :) pussar henne på mulen ikväll!

...
26.05 | 15:37

Jag har mer bilder på henne som unghäst om du är nyfiken. Jag har mailat dig, hoppas vi kan ha lite kontakt. //Carina

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS