Nya Hästbloggen

Bra ridpass i snön

Allt är ju såklart relativt när man rider utomhus och i snön. Men hästarna har skött sig bra och jag har hittat hyfsat bra underlag för att kunna känna på hästarna lite grand. Ibland på någon åker och ibland i padocken. Sedan har jag också behövt transportera mig på vägen och en kväll blev jag omkörd av en fartdåre, mindre kul. Jag hade ändå på mig både reflex på hästens ben, reflexväst, reflextäcke och pannlampa. Nu har jag sett bilen igen och har mina aningar om vem det var ......men man lär inte andra bete sig utan får hoppas han blev lika rädd som jag om vad som faktiskt kunde hänt.

Jag har bara jobbat hästarna lite lätt, skritt trav och även nu galopp. De känns hyfsat mjuka och fina efter lilla julledigheten så ska bli roligt komma igång och träna igen. Redan på lördag kör vi igång, träning för Mia Runesson.

Jag har idag köpt en vattenbalja till hästarna. Så nu får de tillgång till ljummet vatten och jag slipper kånka vatten varje dag x två för att de ska ha isfritt vatten. En bra investering hoppas jag för även kommande års vintrar.

Igår hade jag även lyxen att Marie, min svärdotter fixat allt till mina hästar också. Tar ju bara halva tiden när man bara ska rida. Skönt med tanke på att jag då fick tid över för lite social närvaro (som jag annars aldrig har) så kunde umgås med ett par vänner på kvällen och skratta och fiiiiika massa onyttigt. Men snart så är det dax att göra en cellreset och det behöver den här slitna oskötta kroppen ska jag lova. 

Ha en skön lillelördag

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

30.01 | 16:47

Ja då, han har en liten ryttare som idag är ägare. 🤗

...
30.01 | 02:08

Lever han fortfarande?

...
26.05 | 19:45

Jag har inte fått mail än, vet inte om det är min telefon eller om jag råkat skriva fel adress? Jag vill jättegärna ha kontakt! :) pussar henne på mulen ikväll!

...
26.05 | 15:37

Jag har mer bilder på henne som unghäst om du är nyfiken. Jag har mailat dig, hoppas vi kan ha lite kontakt. //Carina

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS