Nya Hästbloggen

Vaccination och tänder

Så var julen över............. Ha ha! Jag hade tänkt att rida lite efter jul men min kropp satte stopp för det. Varit småkrasslig nu i ett par veckor, det bryter lixom inte ut men jag orkar heller ingenting. Efter mockning och det vanliga stallbestyret så var energin körd i botten. Ledsen Hästarna har också nu igår blivit vaccinerade och fått sina tänder fixade. Hoppas hoppas nu att alla i stallet håller sig friska och hela för kommande år. Att man kan njuta av varandra och hästarnas härliga energi som dom ju faktiskt ger en. Vi har massa jobb med våra projekt på gården men det får ta sin tid, vi jobbar också samtidigt så man har inte den tid och ork som skulle behövas för att få snabba resultat. 

Jag fick ett par fodrade ridbyxor av sambon i julklapp, aldrig haft innan. Så superskönt, bättre än långkalsonger under för då blir det inte lika korvigt. Igår var min kompis Sarah här och hade då med sig ett par benskydd som hon aldrig använt....gissa vem som köpte..... Viskar Att det ska vara så kul att köpa grejer till hästarna. Så nu till jul har hästarna fått ett superfint schabrak från Mias, ylletäcke, benskydd och en ny fin barock almenacka till stallet. 

Igår ringde en kompis/granne här i byn att deras unghäst fått en sårskada på benet i hagen. Så tråkigt när hästarna gör sig illa. Vår Lasse damp i backen idag i hagen efter att han trodde han kunde springa och busa trots halt underlag. Man vill ju gärna inte brodda nu när det inte är mer snö än så här, broddarna utgör ju också en skaderisk med broddtramp osv. Men sträckningar vill vi inte heller ha så om gubbarna kan vara snälla hålla sig i lite sakteligare mak i hagen vore det ju bra. Osäker

Mina träningar i ridhuset är nu fullbokade för vårterminen och ridskolan drar igång igen redan 7 januari och sedan mina privatelever den 18 januari. Hoppas på att vi slipper den här "Sibirienkylan" dom varnar för januari-februari. Gråter

Så ska man betala tråkiga räkningar med och den här gången var det lite dyra inköp på företaget i form av allt från stolpar till Stall DressCe jackor........blir knäckebröd här ett tag nu vilket kan i och för sig behövas efter allt ätande över julledigheten. 

Ha ett bra nyårsfirande och hoppas era djur klarar av raketerna så ingen blir skadad. 

Gott Nytt År och vi ses 2016 Hjärta

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

30.01 | 16:47

Ja då, han har en liten ryttare som idag är ägare. 🤗

...
30.01 | 02:08

Lever han fortfarande?

...
26.05 | 19:45

Jag har inte fått mail än, vet inte om det är min telefon eller om jag råkat skriva fel adress? Jag vill jättegärna ha kontakt! :) pussar henne på mulen ikväll!

...
26.05 | 15:37

Jag har mer bilder på henne som unghäst om du är nyfiken. Jag har mailat dig, hoppas vi kan ha lite kontakt. //Carina

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS