Nya Hästbloggen

Det räcker nu

Nä nu har vi haft mer otur i stallet än vad vi behöver. I veckan råkade Maries unghäst ut för foderstrupsförstoppning Gråter och då trots hon blötlägger sitt kraftfoder. Blev ilfart till veterinären, det gick bra den här gången som tur var. Nu är vi så nojiga i stallet och med vakande ögon hur dom äter,  blött hö,  hö före kraften och extra koll på hur dom dricker att det känns som all energi går åt till detta.  

Så Skrållan fick inta extra tidigjulledighet och Marie har ridit Jeffe i veckan och testat Micklem tränset på honom. Får se om han får behålla det eller jag säljer det vidare. Lasse och Annelie har fått ett träningspass i veckan och vi hade tur att det höll uppe den kvällen så vi kunde rida i padocken. Det är inte lätt att bli tränade av mig inom familjen...... No mercy lixom! 🐎 

Som vanligt känns tiden knapp nu med alla 🎄 jul förberedelser så jag funderar på att låta mina gå på halvfart nu fram till jul för att inte stressa sönder och samman.

Några elever hade sin sista träning i måndags och ett av årets priser delades ut. Årets raket utveckling gick till Sanna Gustafsson och Fia Lotta.  De har gått från att genomföra LB dressyrtävlingar till att startar Msv C nu i höst med fint resultat. Roligt se deras framfart och envishet 😊.  Grattis 🎉

Idag har jag köpt Lusern hack till Lasse som behöver lite extra för att hålla sig rund och fin i vinter ❄.  Hästarna skoddes i veckan med snösulor så om det kunde komma snö istället för allt regnande så inte mig emot.  

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

30.01 | 16:47

Ja då, han har en liten ryttare som idag är ägare. 🤗

...
30.01 | 02:08

Lever han fortfarande?

...
26.05 | 19:45

Jag har inte fått mail än, vet inte om det är min telefon eller om jag råkat skriva fel adress? Jag vill jättegärna ha kontakt! :) pussar henne på mulen ikväll!

...
26.05 | 15:37

Jag har mer bilder på henne som unghäst om du är nyfiken. Jag har mailat dig, hoppas vi kan ha lite kontakt. //Carina

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS