Nya Hästbloggen

Skönt slippa ridhus

Jo men det måste jag ändå medge att när det går rida i padocken så är det att föredra. Dels för att det går fortare än att åka till ridhuset men också väldigt rofyllt och oftast inte mer än någon till som rider så gott med arbetsro. För att inte tala om all den friska luften.Cool Lasse reds med Micklemtränset i tisdags och nä nu har jag analyserat tillräckligt för att dissa det till honom. Skulle därför jämföra med vanligt träns och tog därför Jeffes träns på onsdagen.....hm utan "snokrem". Jo men tjena, Lasse lägger ju över tungan utan det så vet inte hur jag tänkte här inte. Så red lite, stanna så han fick lägga tillbaka tungan, red lite, tunga, red......Ja ni kan ju förstå vilket flyt vi hade! Not!! Men hur som helst så inget tung i handen så som igår så min analys kunde genomföras. Nu blir det till att återgå till det vanliga tränset med remontgrimma och inga konstigheter alls.

Marie har ridit Jeffe igår och han är lite väl laddad för min smak just nu. Marie får nog rida han lite mer så "tant" kan sitta upp sedan igen på Prinsen. Han dricker mer och min oro börjar lite ge med sig men den kommer nog finnas med väldigt länge nu efter dom incidenterna med hans kolik/stopp i tarmen.

På lördag ska vi ha KM i dressyr på klubben så kom gärna och titta, det börjar kl. 13.00 Många starter då hopplaget bestämt sig för att delta vilket jag tycker är kul. Alla hästar som tävlar hoppning ska såklart kunna genomföra ett LB dressyrprogram så bra gjort och bra förebilder för våra yngre. Tummen upp till er!!

Ha ett bra avslut på denna veckan och snart är det ju jul, hu jag som ligger väldigt långt efter med julklappsinköpen i år får nog sätta fart.

Kram Carina

 

 

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

30.01 | 16:47

Ja då, han har en liten ryttare som idag är ägare. 🤗

...
30.01 | 02:08

Lever han fortfarande?

...
26.05 | 19:45

Jag har inte fått mail än, vet inte om det är min telefon eller om jag råkat skriva fel adress? Jag vill jättegärna ha kontakt! :) pussar henne på mulen ikväll!

...
26.05 | 15:37

Jag har mer bilder på henne som unghäst om du är nyfiken. Jag har mailat dig, hoppas vi kan ha lite kontakt. //Carina

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS