Elevpriser 2015

2015

Som vanligt så har alla elever presterat under hela året och jag är så tacksam som får följa denna utveckling. Hästar har blivit bäriga, avspända, ryttare som fått uppleva allt mer härlig känsla när hästen bara dansar fram i lätthet. Då njuter både jag och eleverna. Sedan kommer det alltid lite bakslag ibland, hästen behöver tid för att stärkas, nya saker ska läras in och hästen ska förstå ryttarens hjälper som i sin tur ryttaren ska göra på ett korrekt sätt.

Jag vill ge alla en stor eloge för att man visar sådan respekt till sina hästar och att det märks att man faktiskt tränar på ett konsekvent sätt även sedan hemma mellan träningarna. 👍 upp för er alla ❤

 

Årets utvalda elevpriser går till:

Årets flest tränande elev:

Det är Lena Persson som kommer till Sickinge och tränar varje måndag. Lena räds inte lite sämre väder utan är där varje måndag oavsett årstid. Lena som rider på en fjording är också väldigt aktiv i andra sammanhang så som bröloppskörning, hubertusjakter, långritter mm så hennes hästar får också ett roligt omväxlande arbete för övrigt. Sedan är Lena också en trogen deltagare av min sommarkurs och har varit med så även 2015.

Grattis Lena till priset!!

 

Årets Raketutveckling:

Priset vill jag ge till Sanna Gustafsson på Fia Lotta. Fia Lotta som är ett sent taget sto med mycket vilja och kapacitet. Från att i början av året varit en ganska istadig dam som skulle ha mycket åsikter i vad det gällde Sannas uppmaningar har nu gått från klarhet till klarhet och startat Msv C i slutet av året. Sanna matchar denna bestämda men känsliga dam på bästa sätt och gör korrekta skolor, förvänd galopp osv från att i början på året vara mer knappt LB mässig. Bra jobbat och vilket fint samarbete er emellan. Nöjdare häst som också är en arbetsmyra och så en cool balanserad ryttare på ryggen. Blir spännande följa er vidare.

Grattis Sanna till priset!!

 

Årets bästa tävlingsprestation:

Det vill jag ge till Tina Sörensen som varit ute och tävlat både ponny och storhäst. Tina som också tävlar fälttävlan är en superambitiös ryttare som visat bra resultat både i fälttävlan, hoppning och dressyr. Det är få förunnat att bemästra olika dicipliner med så bra resultat i samtliga. Jag har fått följa Tina lite över filmade klipp från sina dressyrtävlingar och har också iakktagit hur hon tar med sig erfarenheten och domarens omdöme för att förbättra hemma och därmed bättre resultat på följande tävlingar. Sedan gick även Tina och Kaluha och vann KM dressyren vilket var som pricken över i:et på årets tävlingar.

Grattis Tina Sörensen till priset!!

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

30.01 | 16:47

Ja då, han har en liten ryttare som idag är ägare. 🤗

...
30.01 | 02:08

Lever han fortfarande?

...
26.05 | 19:45

Jag har inte fått mail än, vet inte om det är min telefon eller om jag råkat skriva fel adress? Jag vill jättegärna ha kontakt! :) pussar henne på mulen ikväll!

...
26.05 | 15:37

Jag har mer bilder på henne som unghäst om du är nyfiken. Jag har mailat dig, hoppas vi kan ha lite kontakt. //Carina

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS