Elevpriser 2016

Årets mest tränande elev
Lena är den som tränar varje vecka samt är med på min årliga sommarkurs. Det har varit roligt att fått följa Lena nu i flera år och se hur hon utbildar och utvecklar sina uppfödningar. Grattis Lena!
Årets prestation tävling
Det är några stycken som varit ute och tävlat i dressyr under året med mycket goda resultat. Det har varit extra kul att Michelle som egentligen tävlar hoppning nu satsat på att starta sin fina Brat på dressyrbanorna. Och med vilken framgång, på inte jättemycket starter har hon nästan alltid haft med sig rosetter hem. Hon avslutade med att rida en MSV C:1 och till nästa år blir det högre klasser då dom redan kan byten. Michelle blev oxå KM mästare 2016. Grattis Michelle!
Årets raketutveckling
Går till Wilma Andersson med sin fina hopponny Karma Phil. Wilma fick en het ponny med mycket spänningar i kroppen och nu har hon fått resultat på avspänning och förtroende att jobba rätt i sin kropp. Det är fortfarande en hopponny med mycket go och massa framgångar i hoppningen men det är så viktigt att hästarna får varva med avspändhet och rätt arbete för att både hålla och må bra. Grattis Wilma!

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

30.01 | 16:47

Ja då, han har en liten ryttare som idag är ägare. 🤗

...
30.01 | 02:08

Lever han fortfarande?

...
26.05 | 19:45

Jag har inte fått mail än, vet inte om det är min telefon eller om jag råkat skriva fel adress? Jag vill jättegärna ha kontakt! :) pussar henne på mulen ikväll!

...
26.05 | 15:37

Jag har mer bilder på henne som unghäst om du är nyfiken. Jag har mailat dig, hoppas vi kan ha lite kontakt. //Carina

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS