Elevpriser 2016

Årets mest trĂ€nande elev
Lena Àr den som trÀnar varje vecka samt Àr med pÄ min Ärliga sommarkurs. Det har varit roligt att fÄtt följa Lena nu i flera Är och se hur hon utbildar och utvecklar sina uppfödningar. Grattis Lena!
Årets prestation tĂ€vling
Det Àr nÄgra stycken som varit ute och tÀvlat i dressyr under Äret med mycket goda resultat. Det har varit extra kul att Michelle som egentligen tÀvlar hoppning nu satsat pÄ att starta sin fina Brat pÄ dressyrbanorna. Och med vilken framgÄng, pÄ inte jÀttemycket starter har hon nÀstan alltid haft med sig rosetter hem. Hon avslutade med att rida en MSV C:1 och till nÀsta Är blir det högre klasser dÄ dom redan kan byten. Michelle blev oxÄ KM mÀstare 2016. Grattis Michelle!
Årets raketutveckling
GÄr till Wilma Andersson med sin fina hopponny Karma Phil. Wilma fick en het ponny med mycket spÀnningar i kroppen och nu har hon fÄtt resultat pÄ avspÀnning och förtroende att jobba rÀtt i sin kropp. Det Àr fortfarande en hopponny med mycket go och massa framgÄngar i hoppningen men det Àr sÄ viktigt att hÀstarna fÄr varva med avspÀndhet och rÀtt arbete för att bÄde hÄlla och mÄ bra. Grattis Wilma!

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
BokstÀver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

30.01 | 16:47

Ja då, han har en liten ryttare som idag är ägare. đŸ€—

...
30.01 | 02:08

Lever han fortfarande?

...
28.11 | 10:02

Nr 5. Svart häst. Johanna Johansson 0768182036

...
28.11 | 09:54

Bästa bilden 😊

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det Àr enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS