Elevpriser 2017

Med vänlig hälsning
Carina Eckerbom

Årets prestation tävling.

Detta priset vill jag i år ge till Tina Sörensen som tävlar Fälttävlan. Hon har visat jättefina resultat med både sin ponny och storhäst Dorn. Hon har fina resultat i DM där dom vann bland junior/young rider och på klubbens egna KM kom Tina 2:a 0,1 % från segraren. Tina har med ponnyn Suger och Dorn fått procenter på uppåt 71-72 % på sina tävlingar i år.

Stort Grattis till framgångarna och priset. 👍

Årets raketutveckling.

Priset ska Christel Rydell med sin TM känna sig mycket välförtjänt av. Christell har tränat både terminsridning i ridhuset på klubben men också under utomhusträningarna över sommaren. TM som varit en svår häst att samarbeta med då det finns mycket attityd har nu verkligen anammat att arbeta med sin matte istället för att som tidigare visat mycket protester. Christel som har trott på sin häst och fått jobba i motvind får nu känna hur det är att vara ett med hästen och känslan av lätthet, balans och rörelsefrihet. Tänk vad allt blir lättare och så mycket roligare när hästarna känner att rätt arbete är skönt för kroppen och på så vis också skapar bättre förutsättningar för skadefria hästar.

Grattis Christel till priset. 👍

Årets mest tränande elev.

I år går priset till Martin Stjernkvist på sin stora fina Felle. Dom har tränat flitigt varje vecka och har även varit i Visslaryd och tagit någon extra träning på Stall DressCes ena häst. Martin tävlar både hoppning och dressyr och har nu ridit in sig riktigt bra på sitt nyfärvärv. Martin har även provat att träna för B-tränare i dressyr så framgångarna blir roliga att följa under 2018.

Grattis till priset. 👍

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

30.01 | 16:47

Ja då, han har en liten ryttare som idag är ägare. 🤗

...
30.01 | 02:08

Lever han fortfarande?

...
26.05 | 19:45

Jag har inte fått mail än, vet inte om det är min telefon eller om jag råkat skriva fel adress? Jag vill jättegärna ha kontakt! :) pussar henne på mulen ikväll!

...
26.05 | 15:37

Jag har mer bilder på henne som unghäst om du är nyfiken. Jag har mailat dig, hoppas vi kan ha lite kontakt. //Carina

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS