Året som gick!

                          Årets ryttarpriser 2014

Årets bästa tävlingsekipage: 
Mina elever har varit duktiga och avancerat både i klasser och procent. Det var svårt att välja ge bara en priset men eftersom Sanna Gustafsson på Fia Lotta (som har endast några starter och utbildats på kort tid av Sanna) gick och tog hem KM titeln på klubben i november är det till henne priset ska gå i år. Härligt att se att det är lönt och satsa även på ibland de svårare hästarna när man har kunskapen som krävs och tar till sig tips och råd av sina tränare. Det visar att Sanna och Fia Lotta kommer låta höra av sig på tävlingsbanan under 2015 😉. Grattis Sanna!! 

Årets flest ggr tränande elev:
Elisabeth Lundahl och Picasso har varit flitiga och tränat varje måndag under året som gått. Sista tiden på måndagskvällen och alltid med en härlig vilja och motiverad arbetslust kommer de rullande sina mil till träningen. 
Grattis Elisabeth!!

Årets raketutveckling: 
Går i år till Beatrice Magnusson och Bellie. Bellie som är ett sto av ganska envist slag och som funnits i familjen tidigare ridandes av två av Beatrice storasystrar. Både med den "starthjälpen" och med Beatrice enorma envishet och konsekventa inställning har gjort att Bellie nu insett vem som egentligen bestämmer. Jo lillasyster Beatrice. Därmed också blivit mycket mer lösgjord i kroppen, fått mer egen motor om än under lite protester emellanåt, blivit starkare i sin bärighet och kunnat få utökade krav och rörelser under våra träningar. Bra jobbat av en lillasyster så säg!  Grattis Beatrice!!
 
GRATTIS TILL ER ALLA ANDRA OCKSÅ SOM ALLA GJORT FINA FRAMSTEG, KÄNNER MIG PREVILIGERAD ATT FÅ TRÄNA SÅ AMBITIÖSA RYTTARE!!!   😀 😀 😀 😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀                     
Alicia och Norrhaga Seth som också är till salu!!

Din rubrik

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

30.01 | 16:47

Ja då, han har en liten ryttare som idag är ägare. 🤗

...
30.01 | 02:08

Lever han fortfarande?

...
26.05 | 19:45

Jag har inte fått mail än, vet inte om det är min telefon eller om jag råkat skriva fel adress? Jag vill jättegärna ha kontakt! :) pussar henne på mulen ikväll!

...
26.05 | 15:37

Jag har mer bilder på henne som unghäst om du är nyfiken. Jag har mailat dig, hoppas vi kan ha lite kontakt. //Carina

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS